Περηφάνεια και καμάρι, για τα αστεράκια της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας

 


Περηφάνεια και καμάρι, για τα αστεράκια της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας. 

Νέα Σάντα, Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.

Το Διοικητικό Συμβούλιο , τα μέλη και οι μαθητές της  Φιλαρμονικής μας σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου Ποντίων Νέας Σάντας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Ποντίων Νέας Σάντας για την παραχώρηση του χώρου , την ηλεκτρονική Εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς πού ανέδειξε την συγκεκριμένη εκδήλωση στο διαδίκτυο, τις εταιρίες που βοήθησαν  και συνέβαλαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για την επιτυχία της υπέροχης Μουσικής Βραδιάς.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σταμάτη Παπαδημητρίου που με τις γνώσεις του , την αγάπη του για την Φιλαρμονική μας , το μεράκι του, την αγάπη του για την μουσική και την θετική του ενέργεια κατάφερε και έβγαλε το πρόγραμμα με μόνο ένα μουσικό όργανο (Κιθάρα).

Ευχαριστούμε θερμά τον Μουσικοδιδάσκαλό μας,  κ. Λάμπρο Καλογήρου για το άρτιο αποτέλεσμα του ορχηστικού προγράμματος της φιλαρμονικής, μη παραλείποντας φυσικά τις ικανότητες του και στο τραγούδι.

Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Ευγενία Κωνσταντινίδου , Δήμητρα Δαλπουδάκη και Αθανασία Μανιάτη που μας ταξίδεψαν με τις φωνές τους τραγουδώντας ιδιαίτερα τραγούδια από μια άλλη εποχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια